16 Mart 2015 Pazartesi

Batman Arkham Knight: Öninceleme

Karanlık çöktüğünde yarasa ortaya çıkar

Tanıtım: Gotham Joker'in Arkham City'deki ölümünden sonra nispeten daha rahatlamış gibi gözükse de zamanla çok iyi tanıdığımız biri bir plana çıka gelecektir. Bu kişi bütün kötüleri bir araya getirip Dünya'yı ele geçirmek için uğraşacaktır. Peki bu kim bildiniz mi? Cevabınız Penguen ise hayır, Two-Face ise de hayır, hadi bilemedik The Riddler dediniz yok anacım oda değil. Kim mi? Scarecrow... Scarecrow? Daha önce arada belirip ufak gazlı sahneler yaşadığımız arkadaş bu oyunun baş kötüsü. Kötü mü? Hayır şahsen itirazım yok, çeşitlilik iyidir nereye kadar Joker olacak zaten de ama insan bi düşünmüyor değil. Scarecrow çok yeni ve ilginç bir konsept istemekte buda cidden zor bir iş. Bütün havayı, senaryoyu ona göre yazmak beni düşünmeye sevk etmedi değil. Neyse hadi birazda oynanışa bakalım. 




Oynanış: Oyunu alpha iken görme ve oynama şansım biraz oldu. Batmobil öncelikle en başta gelmesi gelen yenilik. Bu sefer Gotham tamamen bir açık dünya olmuş ve burada gezmek için Batmobil kullanılabilir hale getirilmiş. Batmobil nasıl mı? Tam anlamıya OVERPOWERED. Öncelikle direk tek atıyor ve hasardan kaçmak için sağa sola uçabiliyor daha ne olsun yani. Onun dışında combat yine 2 tuşa bağlı, saldırı ve korunma. Kötü mü? Yoo gayet iyi bence. 

Grafikler: Oyun resmi olarak çıkmadığı için grafiklerden çok bahsedemem ama alpha da iyiydi en azından uğraşıldığı belli oluyor.

Ön Puan: 6-9 (çıktığında beklenilen performans puanı)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder