31 Ekim 2014 Cuma

Super Hexagon


Tanıtım: Evet arkadaşlar, bugün inceleyeceğimiz oyun diğerlerinden biraz farklı. Nasıl farklı? Diğerlerinden çok daha basit (seviye olarak değil keşke kolay olsaydı :( :( ) Oyunda 6 seviye var, ama başta sadece 3ü açık, bu 3 level'da 60 saniyenin üstüne geçerseniz o seviyeye tekabül diğer bölüm açılıyor. Oyunda siz küçük bir fare imleci gibi bir simgesiniz ve etrafınızda şekiller dönüyor ve bir boşluğu var, bizim amacımız ise oralardan geçmek. Evet açıklaması biraz zor oldu, kendiniz alın oynayın derim :D.

Oynanış: Oynanış alıştığınızda kolaylaşıyor, ama şunu söyleyeyim ileri seviyeler gerçekten çok zor. Tamamen sizin fare reflekslerinize kalmış bir şey. Oyun fiyatına göre kesinlikle çok zevkli ve bağımlılık yapıyor, uyarıldınız. Oyunun fiyatı 6 lira, gidin gereksiz bir şey alacağınıza bunu alın yani, daha çok zevk alırsınız :D.

Görüntüler: Görüntü bakımından da incelenecek pek bir kısım yok aslında, oyunun görüntüsü yukarıda gördüğünüz gibi. Renkler seviyeye göre değişiyor ve ayrıca oyunun müziği de gerçekten güzel.

Oyunun sistem gereksinimlerini koymaya gerek duymadık, bi' zahmet kasmasın oyun bilgisayarınızda...

Açık Sözlü Oyuncu Puanı: 9.5
-Oyunda hata yok (benim bildiğim en azından)
-Oynanış zevkli ve refleks geliştirici.
-Ucuz ama pahalı oyunlardan daha uzun oynanabiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder