17 Kasım 2014 Pazartesi

Live For Speed






Tanıtım: Merhabalar herkese bugün sizlere Live For Speed adlı oyunu tanıtacağız. Yarış simülasyonları içerisinde en iyisi diyemeyiz ama gayet güzel bir oyun olmuş. Güzel ve zevk veren bir yarış simulasyonu. Çünkü oyun iyi bir fizik motoruna sahip, yani oyuncuyu birebir oyunun içerisinde hissettiriyor ve araçların hızlanma süreleri, frenleme süreleri, süspansiyon ayarları birebir gerçek hayattan alınmış gibi. Live For Speed'i denemenizi şimdiden öneririz.




Oynanış: S2 Demo sürümünde iki farklı araç ve bir harita bulunuyor. Bu haritada ise rally ve normal yarış olmak üzere iki seçenek sunulmuş. Lisans satın aldığınızda ise 7 harita ve bu haritalara bağlı olarak da 49 farklı yol seçeneği var. Yani bir harita kendi içinde farklı dallara ayrılıyor. Ve tabiki araçlar, oyunda 20 farklı araç var. En güçlü araç 490 HP güce sahip yolda tutmakta biraz zorlanabilirsiniz. Bu araçlar gerçek hayatta karşılığı olan araçlar ancak yapımcılar tarafından biraz değişiklikler yapılmış. Diğer yarış oyunlarının aksine Live For Speed’de en ince detaylar dahi düşünülmüş. Özellikle seslere önem verilmiş, öyle ki araç hızlandıkça lastiklerin asfaltta oluşturduğu sesten, rüzgar sesine kadar duyabiliyorsunuz. En önemlisi ise oyuna oyuncununda bir şeyler ekleyebilmesi, mesela aracınıza yeni skinler, motor sesleri ve lastikler ekleyebildiğiniz gibi yollardaki işaretleri, konileri ve yol kenarlarındaki lastikleri de düzenleyebiliyorsunuz. Oyun multiplayer’ı da desteklemekte yani internet üzerinden rahatlıkla oynayabilirsiniz.


Görüntüler: Görüntüler tamamen gerçekçidir böyle güzel bir oyuna anca böyle efektler sesler göntüler yakışırdı. Tabi ki de daha geliştirilmesi gereken kısımları olcak ama her şeyin görüntü olmadığını biz oyuncular olarak biliyoruz.



Oyunun sistem gereksinimlerine bizce gerek yok. Çoğu bilgisayar çalıştırır diye düşünüyoruz.


Açık Sözlü Oyuncu Puanı: 8
-Yapay zeka kötü.
-Oynanışı gerçekten zevkli.
-Güzel bir deneyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder