29 Kasım 2014 Cumartesi

The Wolf Among Us


Tanıtım: The Wolf Among Us bir dedektiflik oyunudur. Oyunda masal kahramanları (oyun içi adlarıyla Fablelar) kendi dünyalarından (masal dünyası işte yani) kaçıp New York'a yerleşmişlerdir. Yaşadıkları yerin adı ise Fabletown olarak geçmektedir. Oyun bu Fablelar'dan birini öldürüp ana karakterimiz olan Bigby Wolf''un (diğer adıyla  Big Bad Wolf (hani şu kırmızı başlıklı kızdaki kurt işte)) evinin önüne bırakılmasıyla başlar. Hikaye sizin seçimlerinize göre ilerlediği için oyunun sonu ve devamı değişiktir. Ve hayır bu sefer katil uşak değil.

Oynanış: Oyun pointclick ve quick action event şeklinde gitmektedir. Oynanış bakımından gayet zevklidir. Grafikler çizgi film şeklindedir ama hikaye okadar sürükleyicidir ki oyun boyunca grafikleri düşünmezsiniz. Ayrıca oyundaki müzik ve karakterler gayet başarılıdırlar. Oyunun bitin sezonları haziranda çıktığı için sonuna kadar ve kesintisiz oynayabilirsiniz. İnanın oyun son kuruşuna kadar değiyor.



Grafikler: Oyun çizgisel grafiklere sahiptir çoğu kitleye hitap etmese de hikayeden kendinizi alamadığınız için fark etmezsiniz. The Walking Dead Sezon 1 veya 2yi sevdiyseniz mutlaka bunuda seveceksiniz.

Açık Sözlü Oyuncu Puanı: 9
-Harika hikaye
-Oyunun sizin seçimlerinizle ilerlemesi
-Müzikler
-Konsept
-Karakterlerin canlılığını hissetmemiz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder