5 Aralık 2014 Cuma

Wolfenstein: The New Order

Hayat size Nazi veriyorsa, çifte shotgunla kafalarına sıkın.


Tanıtım: Hepimiz 2. Dünya Savaşı'nı biliriz. Naziler çok uzun süre baskın kalmaya çalıştı, aynı anda 10'dan fazla ülke birbirine girdi, Amerika gelince Hitler kafasına sıktı falan filan. Peki ya hiç düşündünüz mü, ya Naziler savaşı kaybeden değilde kazanan taraf olsaydı? Wolfenstein'ın ezelden beri Nazilerle alıp veremediği vardır zaten. Hele oyun yeni jenerasyon konsollar içinde çıkacaksa Bethesda işini garantiye kesin alacaktır. Şahsen bu oyunun bu kadar güzel olacağını beklemezdim ama abi çifte AK-47 (oyunda assault rifle diye geçsede tam bir AK) ile önüne geleni kurşuna dizmek, hele Naziler ve çığlıkları olunca o kadar zevkliymiş ki adam öldürmekten zevk aldığım tek oyundu diyebilirim. Ama söyleyeyim son boss ciddi anlamda zor gusülle girmezseniz başı tutarsınız öyle diyeyim.



Oynanış: Oyun aşırı aşırı (ve daha çok aşırı) hızlı bir FPS oyunu. Reaksiyon zamanınız baya bir kısa olduğu için adamı fark edemezseniz 2.5 saniye içinde canınızı rahatça yarılar arkadaş. Oyun size genellikle sessizce gidebilmeniz için olanak sağlıyor (throwing knifelar, susturuculu pistoller falan) ama kabul edelim bu oyuna Allah ne verdiyse girmek için para vereceksiniz :)

Grafikler: Oyunda  grafikler baş kaldırdığı (grafikler baş kaldırmış grafikler baş kaldırmış ekran kartları kavuşmuyor) için ağzınızın sularını akıtma riski çok fazla. 

Açık Sözlü Oyuncu Puanı: 8
- Grafiklerrrr
- Senaryo
- Müzikler ve seslendirmeler
- Son boss aşırı ve gereksiz zor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder