1 Aralık 2014 Pazartesi

FTL: Faster Than Light

Oyna - sona çok yaklaş - öl - ragequit - 2 gün sonra tekrar başla. Oyunun kısaca döngüsü böyle.


Tanıtım: FTL yani Faster Than Light ('ışık hızından hızlı' anlamına gelir) uzayda geçen bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Bu ne diye soracaksanız bu oyun yapısal olarak stratejidir ancak Civilizations gibi sıra tabanlı değil direk istediğiniz zaman istediğinizi yapabileceğiniz bir oyun stilidir. Oyunda amacımız sizi takip eden düşman ordusundan kaçıp evinize dönmektir. Oyun başlamadan geminizi seçer, düzenler ve ismini değiştirebilirsiniz. Oyun gayet hızlı ve beklenmedik ilerlediği için çok rahat zevk alırsınız.



Oynanış: Oyun gerçek zamanlı olduğu için aynı anda birçok şeyi kontrol etmeniz gerekir ani reflekslerinizin iyi veya yüksek seviyede olması gerekir. İlerledikçe karşınıza güçlü düşmanlar çıkacağı için seçimlerinizi iyi yapın! Oyunda 3 adet uzaylı tipi var, bunlardan 1 tanesi aşırı saldırgan ve hiçbir şey demeden dalıyor. Diğer 2'si sizin türünüz (yani insan ne olacak) ve daha az saldırgan olan bir uzaylı (saldırmadan önce fidye istiyor yada burası benim bölgem git diyor).  

Grafikler: Oyun pixel grafiğe ve yazlı tabanlı oynanışa sahiptir. Faster Than Light oynarken o kadar meşgul olur ve zevk alırsınız ki bunlar umurunuzda bile olmaz.

Açık Sözlü Oyuncu Puanı: 7
- Oynanış
- Zorlayıcı şartlar
- Bol içerik
- Bol gemi
- Bol düşman 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder